10 lucruri pe care să nu le faci în relație cu femeile

10 lucruri pe care să nu le faci în relație cu femeile

Uită-le…

1. Nu-i trimite chestii amuzante cu „animăluțe” pe Facebook, WhatsApp, Tinder etc. Aici includ și emoticoanele „drăgălașe” cu ajutorul cărora vrei să te alinți precum un cățeluș se gudură pe lângă stăpân.

2. Nu o respecta dacă nu te respectă. Poate să nu aibă motive să nu te respecte, dar în timp ce îți rezolvi care o facă să se comporte așa, nu-i arăta respectul tău în mod gratuit. Trebuie la rândul ei să câștige respectul tău.

3. Nu-i spune că o placi înainte să-ți spună ea că te iubește. Nu ai nevoie să faci astfel de declarații ca să poți fi cu o femeie. De cele mai multe ori, faci astfel de declarații când n-ai șanse să fii cu ea sau te-a manipulat să le faci.

4. Nu folosi vulnerabilitatea ta ca pe o încercare de-a o impresiona și a o cuceri. Poate o vei impresiona, dar va simți genul de emoții pe care femeile le simt când merg în vizită la un adăpost pentru câini. Este o imagine înduioșătoare, dar nu se va furte cu niciunul dintre câinii respectivi.

5. Nu îi povesti despre relațiile tale trecute. Oricât de mult ai fi tentat să-i explici că ai suferit sau că ai fost super tare, abține-te. Ambele variante de povești sunt neatractive pentru femei. Cel mai mult le stârnește faptul că nu dai detalii despre așa ceva.

6. Nu accepta să ți se povestească despre relațiile ei trecute. Dacă insistă, explică-i că nu te atrag bărbații. În schimb, spune-i că ești deschis față de povești care implică o eventuală combinație a ei cu alte femei.

Citeste si :   Cum să cucerești o femeie

7. Nu-i mai da like pe Facebook. Dacă ai ceva de spus, spune-n comentarii. Totuși, dacă ceea ce ai de spus este un compliment, abține-te. 

8. Nu mai fi lăbar. Asta înseamnă inclusiv să nu mai faci laba. De ce? Pentru că te face slab în interacțiunea cu oamenii în general și cu femeile în special. Vei vedea că nivelul tău de-ncredere în relație cu femeile va crește foarte mult când renunți la „prima dragoste”.

9. Nu o căuta dacă nu te caută. Dacă observi că doar tu ești cel care se bagă-n seamă, atunci ai o problemă. Trebuie să aduci un soi de echilibru în interacțiunea voastră, iar noul meu ghid te-nvață cum să o faci pe ea să fie moartă după tine în loc să fii doar tu mort după ea. 

10. Nu-ți construi ziua în jurul ei. Asta fac sclavii / servitorii în relație cu stăpânii lor. Ca bărbat trebuie să-ți faci ziua-n jurul intereselor tale. Interele tale trebuie să treacă dincolo de femeile care te atrag. N-ai astfel de interese? Crează-ți-le! PS: Netflix și frecatul mentei pe net nu sunt de ajutor pentru așa ceva

Cumpara acum ghidul ” Cum sa cuceresti o femeie” >>>https://goo.gl/gqbTTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *