10 semne că NU e atrasă de tine

10 semne că NU e atrasă de tine

Tot pe scurt, le ai mai jos…

1. Anulează întâlnirile cu tine sau se arată de fiecare dată ocupată cu tot felul de probleme. Uneori, nu poate ieși cu tine pentru că trebuie să iasă cu fetele. 

2. Nu te caută din proprie inițiativă. Trebuie de fiecare dată să te bagi tu în seamă cu ea. Discuțiile voastre sunt seci, ea răspunde mai ales cu da sau nu.

3. Nu îți face cadouri decât dacă îi faci tu vreun cadou. Nu îți face surprize, nu încearcă să te surprindă cu nimic. Este la fel de entuziasmată de prezența ta pe cât este entuziasmată o ușă de garaj.

4. Nu-ți ține partea în relație cu rudele sau prietenii ei. 

5. Face mare caz de bani. Are o părere proastă, disprețuitoare față de bărbații care n-au bani. Consideră că femeia trebuie tratată ca o regină. 

6. Ține legătura cu foști iubiți susținând că sunt de fapt simpli prieteni. Dacă-i faci vreun reproș pe această temă, te acuză că ești exagerat.

7. Se poartă aiurea cu tine și dacă-i atragi atenția asupra acestui lucru, susține că ți se pare ție și că ești prea sensibil.

8. Are secrete față de tine. Inclusiv o grămadă de secrete absolut mărunte. Nu simte că ești demn să ți le spună decât dacă se plictisește și simte nevoia să bârfească.

9. Consideră că doar femeile proaste își servesc bărbații. I se pare un efort să gătească pentru tine, să țină casa curată etc.

10. Dacă știe că-ți place ceva în mod special din punct de vedere sexual, îți oferă acel ceva rar. Dacă-ți place să ți se facă secs oral, îți va spune că ea nu e pasionată de așa ceva și că nu înțelege de unde plăcerea asta în cazul bărbaților. Te asigur, că-n alte condiții, având altă pluă-n gură, îi place. 

Citeste si :   10 lucruri pe care să nu le faci în relație cu femeile

Dacă ai parte de o astfel de femeie în viața ta, ai două variante: ori să-i dai papucii, ori să faci ceva pentru a schimba total lucrurile în favoarea ta.

Orice situație ai alege, noul meu ghid îți va fi de mare ajutor:

În ghidul Cum sa cuceresti o femeie  te învăț ce ai de făcut în relație cu femeile astfel încât să stea cu mintea  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *