Cât de repede își dă seama o femeie ce-i de capul tău

Cât de repede își dă seama o femeie ce-i de capul tău

Nu vreau să te sperii, dar anumite aspecte legate de tine le va observa-n fracțiuni de secundă. 

Sigur, va dura ulterior câteva secunde să proceseze ce tocmai i s-a înfățișat în fața ochilor, astfel încât în creier să se formeze o „imaginea” a ta. 

În general, e vorba de chestiuni care țin de conturul tău fizic – în primă fază e vorba de postură și limbaj al corpului, apoi, imediat de chestiuni care țin de nuanțe ale felului în care arăți.

Deci întâi o imagine de ansamblu, apoi amănuntele.

Până aici, poți controla total postura + limbajul corpului.

De asemenea, tot sub controlul tău se află așa zisa compoziție corporală. Mai pe românește, e sub controlul tău să slăbești dacă ești gras, să mergi la sală și să pui măcar un pic de masă musculară pe tine.

Da, nu e ușor, mai ales când există atâtea tentații, unele alimentare, altele de petrecere a timpului liber lățit pe-o canapea.

În fine, după acest prim contact, vei deschide gura să spui ceva. 

De obicei, între postura corpului tău și ceea ce spui există destul de multe concordanțe. Adică dacă ai o postură de om timid, foarte probabil vei vorbi cu o voce ștearsă și vei spune ceva care să arate că n-ai încredere în tine.

Femeia din fața ta îți poate da o șansă când vine vorba de cât de arătos ești.

Adică dacă nu arăți bine, categoric nu va fi super entuziasmată să te vadă că te bagi în seamă cu ea, dar dacă faci corect lucrurile care țin de tine, atunci șansele tale cresc semnificativ să-i stârnești atracție. 

Citeste si :   Nu-ți cere vreodată scuze că te-ai uitat după fundul altei femei

Prin urmare, pe cât de repede își poate da seama o femeie cam ce-i de capul tău, pe atât de repede o poți face să-și schimbe impresia din două lucruri simple – limbajul corpului și vorbe. 

În ghidul Cum sa cuceresti o femeie  te învăț ce ai de făcut în relație cu femeile astfel încât să stea cu mintea după tine ca după nimeni altcineva

Exemple?

Înălțimea, podoaba capilară și liniile feței sunt lucruri în privințe în care nu prea ai ce face. 

Există un farmec aparte în capacitatea bărbaților de-a stârni femei chiar dacă aparent nu sunt nici pe departe cele mai splendide exemplare masculine.

Știu, ideal ar fi să arăți ca Brad Pitt și să știi instant absolut toate lucrurile legate de seducție pe care le am eu în minte.

Lucrul acesta nu se poate decât cel mult pe jumătate. Adică, îți va lua ceva timp să știi tot ce știu eu despre seducție 🙂

Poți face însă un pas mare, tare mare, luându-ți acest ghid chiar acum:

În ghidul Cum sa cuceresti o femeie  te învăț ce ai de făcut în relație cu femeile astfel încât să stea cu mintea după tine ca după nimeni altcineva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *