Ce să faci când te părăsește iubita

Ce să faci când te părăsește iubita

Când unui bărbat i se dau papucii, gândul că nu o să mai aibă acces la păsărica ei îl face să-și piardă mințile și să adopte un comportament aberant, de parcă Iozefini, fără nicio preparare desigur, ar fi făcut să dispară toate femeile din acest univers.

Deci, ce-i de făcut atunci când îți spune:

„Vreau să ne despărțim”

„Hai să luăm o pauză”

„E mai bine să nu ne mai vedem”

„Am întâlnit pe altcineva” etc.

Pasul 1. Dezarmarea
De obicei, totul începe cu celebra replică: „Trebuie să vorbim!” Din momentul în care o vei auzi rostind aceste cuvinte, răspunsul tău ar trebui să fie de genul:

„Dacă ai ceva să-mi zici, zi-mi direct. Nu mă lua cu dramatisme ieftine!”

În felul acesta îi vei reteza orice șansă de a-ți vorbi cu milă, asemenea unui copilaș căruia mămica îi explică de ce n-a putut să-i cumpere jucăria.

Pe urmă va trebui să auzi ce are de spus. Dacă nu-ți spune că este însărcinată, cel mai probabil urmează o despărțire, motiv pentru care vom continua cu:

Pasul 2. Surprinderea
Indiferent de durata relației voastre și oricât de mult ai iubi-o, trebuie să primești această veste cu demnitate și să reziști oricărei tentații de a-i cere explicații și de a te milogi de ea.Va trebui să o surprinzi.

Așa că, după ce îți toarnă formule de despărțire, replica ta va trebui să fie scurtă și definitivă, ceva în genul:

„Nu este nicio problemă, o să mă întâlnesc cu alte fete.”

Sau și mai scurt:

„Bine”, după care îi întinzi mâna să dai noroc cu ea și pleci sau, dacă este la tine acasă, o conduci la ușă.

Citeste si :   10 lucruri pe care să nu le faci în relație cu femeile

Asta este tot. Spune-i-o calm, relaxat și cu zâmbetul pe buze. Nu te apuca să-i ceri explicații și să dezbați subiectul. Este inutil. Este posibil nici să nu-ți spună adevăratul motiv și oricum, nu văd de ce ți-ai mai pierde vremea cu cineva care nu te vrea.

Indiferent de ce a fost între voi, a luat o decizie și la fel trebuie să faci și tu, ceea ce ne duce la:

Pasul 3. Nepăsarea
Nu te arăta afectat, nu-i da telefoane, nu-i trimite mesaje, nu încerca să te întâlnești accidental cu ea. Arată-i că ai viața ta și nu ai nevoie de ea ca să fii fericit. Persoanei căreia îi pasă mai puțin, deține toată puterea. Deci, în continuare îți vei trăi viața fără să-ți pese de ea.

În felul acesta poate ai și șansa ca pe viitor să o recâștigi. O atitudine disperată și nevoiașă nu te va ajuta cu absolut nimic. O vei face să-și întărească și mai mult convingerile.

Femeile sunt obișnuite cu bărbați care sunt în stare să facă orice pentru a încerca să le recucerească. Se așteaptă să le cadă în genunchi, să le spună că sunt viața lor și că fără ele nu pot trăi.

În momentul în care tu nu vei face asta, se va întâmpla un lucru foarte interesant: o vei pune pe gânduri. Nu va înțelege de ce nu suferi și de ce nu încerci să o întorci din drum. Astfel, vei deveni din nou un personaj interesant pentru ea. Vei apărea mai provocator și misterios, caracteristici care stârnesc atracție.

Citeste si :   Ce nu spun femeile vreodată

Dacă încearcă să se împace cu tine, în primă instanță, refuz-o. Numai dacă pe parcurs îți dovedește că te respectă și că ține la tine, iar despărțirea nu a avut drept cauză un alt mascul, abia atunci poți lua în calcul o eventuală împăcare.

Din nefericire însă, când o femeie vrea să se despartă de un bărbat, de cele mai multe ori o face pentru că a găsit ceva mai bun. Nu e o regulă generală, dar cam așa se întâmplă.

Între timp, nu este neapărat necesar să te vezi cu alte femei, așa că nu te grăbi imediat să intri într-o altă relație. În schimb, mergi și distrează-te împreună cu prietenii tăi. De aceea este foarte important să respecți…

Pasul 0. „Get a life”
Asta înseamnă ca atunci când intri într-o relație să nu faci ca papagalii care uită că înainte să o cunoască aveau o viață și prietenii ei devin prietenii lor.

Femeile nu vor să fie viața ta, vor să facă parte din viața ta. Așa că las-o pe ea să se modeleze după tine, nu invers.

Dacă prietenii ei vor deveni prietenii tăi, după despărțire, nu or să mai iasă cu tine deoarece o vor susține pe ea.

Îți recomand să ții cont de lucrurile acestea dacă vrei să ieși cu capul sus dintr-o relație și să treci mai repede peste o despărțire.

Cumpara acum ghidul< Cum sa cuceresti o femeie >>> http://bit.ly/2VqKi5O

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *