Te vrea cu adevărat sau doar profită de tine?

Te vrea cu adevărat sau doar profită de tine?

Aceasta e una dintre cele mai mari confuzii pe care le fac bărbații.

O femeie le dă speranța că vor fi împreună, dar ceva pare să apară mereu în calea relației lor.

Uneori, e vorba de faptul că ea se teme de relații pentru că a suferit în trecut. 

Adică se folosește de una dintre cele mai mari minciuni pe care le rostesc femeile. 

Nu pentru că n-ar fi suferit în vechile relații, ci pentru că se folosește de această suferință pentru a te ține pe tine la distanță, dar totuși în joc de glezne.

Alteori, e vorba de tot felul de alte probleme – nu o lasă părinții, nu știe ce să facă, nu este convinsă că ești serios etc.

Imaginația lor nu are limite în astfel de situații.

În paralel, aceeași femeie se poate furte spectaculos cu orice flăcău care se comportă ca un bărbat fără să mai aibă vreo reținere. 

E ipocrită?

Nu, nu e ipocrită. 

Pur și simplu, e doar selectivă.

Alege bărbații și doar profită de cei care îi oferă avantaje.

Cum arată acele avantaje?

În mare, sunt două categorii de avantaje pe care o femeie le poate vâna – cele materiale și cele de imagine.

Cele materiale sunt evidente – unele femei se combină cu anumiți bărbați pentru că aceștia au bani. Niciodată în astfel de situații atracția nu are legătură cu bărbatul respectiv în sine, ci doar cu banii lui. 

Gazduire Web - Hostico

Prin urmare, acel flăcău nu va fi vreodată principalul bărbat din viața respectivei femei. Ea va căuta continuu să găsească acel bărbat și nu i se va oferi complet flăcăului care-și cumpără relația. 

Citeste si :   Când ea cere timp, ia tu decizia

Partea tristă este că mulți bărbați nu-și dau seama când se-ntâmplă asta, deși semnele sunt nenumărate – când o femeie își trăiește viața în jurul banilor tăi, ai putea să observi asta și fără să-ți spun eu să fii atent.

A doua categorie de avantaje sunt cele de imagine. Nu mă refer aici la femei care dau atenție unor bărbați doar pentru că aceștia au un anume statut.

Nu, mă refer la chestiuni mult mai simple și mai frecvente.

Acele femei care-ți dau atenție cât să te facă pe tine să i te predai în totalitate. 

E vorba de avantaje pentru imaginea ei de sine. Se va hrăni cu faptul că tu o adori, că o ridici pe un piedestal și o slăvești ca pe o regină. 

Adică-și construiește stima de sine pe spatele tău. 

De ce e ceva rău asta?

Pentru că nu-și construiește acea stimă de sine ca să fie cu tine, ci ca să fie pregătită pentru altul. Unui care nu i se predă, unul care se poartă ca un bărbat. 

În ghidul Cum sa cuceresti o femeie  te învăț ce ai de făcut în relație cu femeile astfel încât să stea cu mintea după tine ca după nimeni altcineva