Toate femeile sunt niste curve

Toate femeile sunt niste curve

Mi-a ajuns. M-am convins de asta. Toate-s niste curve. Inclusiv tu, tu care citesti asta. Nu-mi spune ca nu e asa. Sau, cel putin, nu ma contrazice. Sunt convins ca ai fost curva cel putin o data in viata ta..si o sa-ti dai seama ca am dreptate citind asta.
Ce, ma poti contrazice? Nu cred. Vezi tu, ziceam in alt articol ca barbatul e un vanator. Si pana o sa-si gaseasca prada care sa-l puna cu botul pe labe ( a se traduce ,, sa-l linisteasca ” ) o sa vaneze. Eh, vine ziua aia in care ,, prada ” o sa-i zica ,, nu ” din anumite considerente . Eh, de-acolo vine Jihadul, Apocalipsa sau un Auschwitz mai mic. Pentru ca vezi tu, treaba sta cam asa. Femeile sunt precum apararea unei echipe de fotbal. Depinde de ea unde vrea sa joace. Daca vrea sa joace-n ultima divizie valorica si sa treaca toti ,, adversarii ” prin ea , acolo o sa stea toata viata. Insa sunt acel tip de femei care nu pun botul la orice dribling al adversarului. Acel tip de femeie care joaca in prima divizie valorica si nu se lasa impresionata de orice miscare a ,, adversarului ” . Prin care nu trec toti. Care si-i selecteaza dupa bunul plac. A caror aparare e trecuta abia atunci cand cineva merita. Eh, aici voiam sa ajung. In viata fiecarei femei de genul, apar cel putin 2,3…10,20..25,30.. :)) de vanatori care joaca intr-o divizie net inferioara valoric decat a ei. Care,cred ca la primul lor dribling, ea va ceda. Eh, in momentul in care vede ca e cu o clasa superioara si nu poate trece prin .. ,, aparare ” ..femeia aia din prima liga valorica incepe sa fie ..curva. CEA MAI MARE CURVA. Si stii de ce ? Pentru ca baiatul asta smecheras, cu 30 de camasi cu guler ridicat, care a incercat sa treaca prin apararea ei si n-a reusit, in mintea lui va incepe ..IADUL. Pentru ca in mintea unora, toate joaca in ligile inferioare. Toate cedeaza la prima vorba. Eh, pentru anumite femei, trebuie mai mult de 1-2 vorbe. In general, femeile care nu cedeaza de la a doua conversatie, care primesc apropo-uri de la prima intalnire si apoi inceteaza legatura.. ( oare de ce? 

Citeste si :   Esti barbat si ti-a mancat banii? E ea curva? Esti tu prost !
😦

 ) sunt facute-n X feluri. Sunt curve in opinia unora. Doar pentru ca au ,, tupeul ” sa nu fie cu oricine, sa nu treaca prin ,, apararea ” ei chiar oricine.
Inchei cu cateva versuri de la Criss Blaziny.
,, Nu le ascultam uneori si le tratam aiurea,
Si cand ne credem superiori, aratam aiurea.
Fraierii le injura ca nu poa’ sa si le apropie,
Intai tre’ sa le intri la inima si dupa sub rochie .. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *