Urmăritori / Followers TikTok, Like-uri si Views !

Cumpără Urmăritori / Followers TikTok, Like-uri si Views !
Cumpără Urmăritori / Followers TikTok, Like-uri si Views !

Vindem cei mai ieftini urmaritori TikTok , Like-uri Video si Vizualizari.

Preturile pentru serviciile TikTok:

  • 1000 Urmaritori TikTok –10 Euro (livram maxim 5000/zi)
  • 10000 Vizualizari Video TikTok – 10 Euro (livram maxim 100.000/zi)

Disponibil 24/24 !!

TikTok este o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video de 15 secunde. Cel mai adesea, clipurile au pe fundal fragmente din piese muzicale, pe care protagoniștii cântă ori dansează. Din anumite puncte de vedere, TikTok poate fi privit ca un urmaș al Vine, o altă platformă creativă care a avut o ascensiune rapidă, dar care s-a stins înainte să devină un fenomen global consistent.

TikTok are la bază fosta aplicație Musical.ly. În 2017, compania ByteDance din Beijing a achiziționat cu un miliard de dolari start-up-ul Musical.ly din Shanghai, care avea deja succes internațional și peste 200 de milioane de utilizatori. Mai mult, ByteDance lansase deja în 2016 o aplicație similară pe piața chineză, numită Douyin. Astăzi, există în paralel Douyin în China și TikTok în restul țărilor.

Câți utilizatori TikTok sunt în România?

În vara anului 2018, TikTok declara că a depășit peste 500 de milioane de utilizatori în toată lumea, cei mai mulți fiind activi în China, firește. Fenomenul era deja global. La final de februarie 2019, firma de research Senso Tower a anunțat într-un post pe blog că TikTok a fost descărcată de un miliard de ori până la finalul lui 2018. Nu vorbim, desigur, de un miliard de utilizatori unici, însă numărul ăsta și creșterea explozivă a numărului de downloads ne țin atenți la acest fenomen. Iată un alt motiv pentru care un marketer ar trebui să știe de TikTok.

Toate serviciile se achita integral in avans prin intermediul Revolut, PayPal.

Va rugam sa ne contactati DOAR daca sunteti de acord cu aceste aspecte si retineti, cu respect, ca NU ne intereseaza experientele dvs anterioare cu alte persoane din mediul online.
Ne plac clientii amabili, care ne saluta cand incep conversatia si care ne respecta!
Oferim fix aceleasi lucruri, pe langa garantii si posibilitati de Charge Back in caz de nerespectare a termenelor stabilite.

  • Email : ducomediaro@gmail.com
  • Numar de telefon/Whatapp : 0768264565

Un maximum de followers, un maximum de profit. Foarte multi urmaritori inseamna foarte multe persoane intersate de un anumit produs. Dar inseamna si un profil mai atractiv si mai implicat pentru cei care te urmaresc.

Cumpararea de urmaritori pe Instragram va veni cu un imbold sau impuls pozitiv pentru afacerea ta. Iti vei dezvolta in acelasi timp identitatea digitala si vei avea cu timpul cea mai buna e-reputatie. Vizitatorii vor vedea ca proiectul tau este destul de nou dar ca ai o multime de urmaritori, ceea ce inseamna ca ceea ce propui este extrem de interesant pentru retelele sociale….

Poti castiga astfel mai multi fani sau urmaritori, poti deveni mai popular si mai credibil foarte repede, un lucru ce singur il vei putea face in cateva luni chiar.

Nu iti mai pierde timpul. Dezvolta-ti cat mai repede prezenta pe Internet si nu vei regreta. Reusita nu va intarzia sa isi faca aparitia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *